Creaza-ti propria gentuta



 Nu ai gasit pe blog ceea ce cautai sau vrei sa refac un model mai vechi adaptand? nu ezita sa iti creezi propria gentuta, sa ai la tine acasa gentuta mult visata, asa cum o vrei tu:D

Anda,Anca, Catalina si Mary  sunt printre putinele fete care si-au facut gentuta mult visata.Poti sa imi dai de la cel mai mare detaliu pana la cel mai neinsemnat, sau poti sa imi lasi mana libera:)totul e cum vrei TU:)




Trimite-mi un mail la adresa de contact happybags4u@yahoo.com sau intra pe id si vorbim, dupa ce stabilm toate detaliile, ce material vrei, ce culoare, ce model, mica, mare, rotunda,patrata, eleganata, sport, casual, cu fermoar, fara, cu nasturi cu aplicatii... iti voi face o schita, dupa care daca totul este in regula ma voi apuca de ea in functie de programul meu.Voi stabili pretul si o data limita pana cand gentuta va fii la tine.
Trebuie sa tii cont ca am sa fac tot posibilul pentru ca gentuta sa fie cat mai apropiata de viziunea ta, dar uneori voi fii nevoita sa adaptez in functie de materialele disponibile sau orice altceva.

Daca vrei sa refac un model mai vechi de geanta tine cont ca farmecul acestor gentute sunt unice si ar trebui sa ramana asa, dar voi reface insa cu mici modificari.




Cautati pe blog

Urmariti Happybags