sâmbătă, 4 septembrie 2010

Reapet after me:"I AM FREE"!!!




De cand suntem mici ni se spune ce sa facem.Dute la scoala, invata, termina o facultate, cautati de lucru, casatoreste-te, fac copii, munceste in continuare, imbatraneste, mori.

"Uite-te la pensionarii de azi. Si lor li s-a spus ce sa faca.

Mergi la scoala, fii un elev model, cauta-ti o slujba, fa-ti familie si copii, iesi la pensie si mori.

Uite-te la pensionarii din jur. Cati dintre ei sunt cu adevarat fericiti la sfarsitul vieti lor ?"Pera Novacovici


Daca majoritatea batranilor in ziua de azi ar fii fericiti nu as avea nimic cu sistemul in ziua de azi, dar cand vezi ca muncesti o viata intreaga doar ca pentru la batranete sa ai bani si vezi ca de fapt ti-ai luat o mare tzeapa ce e de facut?


Iti recomand Pera Novacovici si cartea lui "Descopera comoara ascunsa din tine" e grozava, dar sa nu uitati sa nu ramana doar o carte citita...

Simte-te bine in pielea ta, iubeste, traiesti, zambeste, fii sanatoasa fii mareata.Invata sa fii mai buna si mai fericita, invata sa iesi din zona ta de confort si bucura-te de ceea ce iti place.Invata cum sa o iei de la zero chiar daca ai o familie de intretinut.Invata sa te iubesti, sa te uiti la tine si la nevoile tale inainte de a incerca sa le satifaci pe ale altora.Invata ca TU estu ceea care conteaza si daca te pretuiesti la adevarata ta valoarea te vor aprecia si altii.InvaTa sa ai incredere in tine. si in fortele proprii.INVATA SA TRAIESTI!!Si iti recomand si Andreea Pap si cartea ei "STILUL TAU".

“Go to work, send your kids to school

Follow fashion, act normal

Walk on the pavement, watch TV

Save for old age, obey the law

Repeat after me: I AM FREE”

Un comentariu:

  1. "du-te", "cauta-ti de lucru":) de aceea e bine sa faci ceea ce ti se spune, adica sa mergi la scoala:P

    RăspundețiȘtergere

Cautati pe blog

Urmariti Happybags