miercuri, 13 octombrie 2010

Tutorial-Cum se face o geanta tip sac?

Vreti sa va faceti singurele cu proriile manute gentuta voastra tip sac?daca da cititi cu atentie urmatorul articol si respectatii pasii si o sa aveti gentuta facuta de voi:)
Daca va place gentuta din imagine treceti la treaba:D




Pentru inceput aveti nevoie de una bucata masina de cusut si o foarfeca care taie bine:)


Una bucata fluturas si 2 bucati de nasturi


Si normal una bucata tipar ca in imagine:(dati click pe imagine sa vedeti dimensiunile)
42 cm latime si 32 cm lungime geanta.53 cm lungime bretea si 12 cm latime bretea iar in sus la baza 9 cm(scadeti pe parcurs)



Incepem.
Punem tiparul pe material si desenam dupa el, dupa care il decupam.Faceti la fel si cu materialul pentru captuseala.



Prindem marginele gentutii cu bolduri, asa:



Procedam la fel si pentru captuseala.
Coasem gentuta unde este prinsa cub olduri.O indoim astfel ca, cusutura sa vina pe mijloc si coasem baza.



Coasem la fel si captuseala cu exceptia bazei.

Decupam o bucata de material de latime 42 cm si lungime 23 cm, ii facem un tiv.Pentru a face un compariment cu 2 buzunare in interiorul gentii.



Indoim captuseala astfel ca, cusatura sa vina pe mijloc.
1.Taiem captuseala lateral pana la bretea.
2. si 3.Punem buzunarul intre peretii captuselii.
4.Coasem la masina cu tot cu buzunar.Intoarcem pe fata si coasem pe mijlocul buzunarului(unde am prins cu bolduri) .(clik pe imagine pentru a se vedea mai bine)



O intoarcem inapoi pe fata.
Inainte de a prinde captuseala de geanta coasem fluturasul intr-o parte si cei 2 nasturei.Lasati-va imaginatia sa zboare nu trebuie sa faceti exact ca mine la aceasta faza.



Bun, dupa ce am terminat de cusut fluturasul si cei 2 nasturei prindem captuseala de gentuta cu bolduri, dupa care coasem la masina dar nu inainte de a coase baza bretelei atat la captuseala cat si la gentuta.



Si voila!!Gentuta este gata de plimbare.





ps:Sper ca nu imi furati meseria:))

6 comentarii:

  1. hei...imi plac foarte mult gentile tale:D..am incercat sa-mi fac si eu cateva..nu am reusit decat doua dintre care una nu prea e reusita:)) sper cu timpul sa progresez...sunt si eu din radauti.sincer te admir pt gentutele tale si iti doresc mult succes mai departe:D o sa incerc in weekend sa-mi fac o geanta dupa modelul de mai sus:D cine stie..poate o sa-mi iasa una draguta:D

    RăspundețiȘtergere
  2. buna alexandra...esti de-a mea atunci:*:*:*..:D..la inceput e mai greu dar daca perseverezi o sa vezi ca o sa iti iasa..sa faci dupa gentuta asta ca e simpla ...multumrsc:*...si te mai astept p la mine...iti tin pumnii:* te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.Iti ofer 3 premii virtuale pentru blogul tau si superbele tale gentute.Ies adevarate minunatii din manutele tale.Felicitari.Pt a intra in posesia premiilor intra pe http://mihastef.blogspot.com/.Numai bine si spor la vanzari.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc mult miha, am sa le postez zilele astea!merci

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, nu-mi vine sa cred ce lucruri frumoase faci si ma bucur cand vad ca se poate si la noi, nu numai in china ca sincer e plina piata de chinezarii. Eu am inceput sa ma "joc" cu hartia (origami)si acum am trecut la materiale, mi-am croit prima geanta :) si o voi coase saptamana asta, sa speram ca va iesi ceva :))Laura, Cluj mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Imi poti spune te rog ce material ai folosit pentru gentuta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Cautati pe blog

Urmariti Happybags